Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Casual Chic Tapéta

Rendezés:

Bézs egyszínű tapéta

11.190 Ft
Cikkszám: 10262-02

Zöld egyszínű tapéta

11.190 Ft
Cikkszám: 10262-07

Barna egyszínű tapéta

11.190 Ft
Cikkszám: 10262-11

A CASUAL CHIC kollekció a természet által ihletett formákat és színeket mutatja be, hihetetlenül elegáns megjelenéssel. Finom fémes hatások, gyengéd csillogás és finom színátmenetek bájt és kifinomultságot árasztanak. A STORMY dizájn merész, dús leveleket tartalmaz, amelyek úgy nyalogatják a falakat, mint a hullámok a viharban, életre keltve a helyiséget. Egymásba keveredő színeik egy akvarell festményt juttatnak eszünkbe, és kiemelik a kivételes megjelenést.

A COTTAGE dizájn finom levelei és füvei virágzó vadvirágos rétet varázsolnak. Elragadóan játékos, könnyű és légies, jól illeszkedik a jelenlegi „Modern Country Home” trendhez. A színek a lágy, természetes tónusoktól a réz és a víz látványos kombinációjáig terjednek sötét háttér előtt.

Az ALHAMBRA olyan színekkel és formákkal játszik, amelyek keleti hangulatot kölcsönöznek falainak. A játékos, mégis letisztult vonalak fémes csillogással és keveredő színekkel kombinálva minden összetevőt kínálnak egy teljesen misztikus hangulathoz. A

BETON kialakítás kiemelkedik kifinomult struktúráival, elegáns fényével és elegáns színeivel. A finom fémes hatások feldobják a durva, természetes beton megjelenést, és remek, stílusos érzést keltenek. Ez a könnyed városi stílus a színekben is megmutatkozik. A természetes árnyalatok, mint például a meleg szürke, barna és bézs, hideg kék és türkiz árnyalatokkal kiemelik a megjelenést. Legyen szó tetőtér, luxuslakosztály vagy vidéki ház díszítéséről, a

MATRIX design jellegzetes felépítése minden otthoni dekorációt megvilágít a könnyed modernség és a tiszta elegancia tökéletes egyensúlyával. A finom szemcsés megjelenés autentikus tapintásával és finom fényével nyugodt légkört teremt, garantált jó közérzettel.