Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fashion for walls 2 tapéta

Guido Maria Kretschmer Németország legnevesebb tapéta tervezője mindenkinél jobban tudja hogyan kell öltöztetni  a falakat. Fashion for walls második katalógusában három új tapéta mintát mutat be. Az új tapétákat a különleges fényhatás, a 3D hatás és a természetes formák jellemzik.  A tapéták fényes, szálcsiszolt felülettel kiemelik a mintákat. A finom fényhatású és struktúrájú egyszínű minták  homok, bézs, arany és ezüst árnyalatú valamint szürke, antracit, mentazöld színnel egészítik ki mintás tapétákat.   Minden tapéta 10 m hosszú és 53 cm széles Vlies vinyl felületű, csak a falat kell ragasztózni, ajánlott Profi vlies ragasztó. Jól mosható, jó színtartó, szárazon maradék nélkül eltávolítható tapéta. Gyártó: Erismann Szállítási idő 5-7 munkanap. Katalógusos tapétáknál a készlet folyamatosan változik!  A katalógus az üzletben is megtalálható.

A kollekció érvényessége: 2023/12

Rendezés:

Guido Maria Kretschmer német származású tapétatervező három új igényes tapéta mintát mutat be amellyel gazdagítja Fashion for walls második tapéta katalógusát. 3d és különleges fényhatású tapéták valamint a természetes formáké főszerep a sztártervezőnél. Szálcsiszolt hatású fényes felülettel a mesternek sikerült kiemelnie a tapéta mintákat. A katalógus mintái a következők: finom fényhatású egyszínű, homok és bézs színű,  az ezüst és az arany árnyalatai, szürke, antracit és a mentazöld színek adják Kretschmer tapéta katalógusának az exkluzív jellegét.

A katalógusban megtalálhatóak a strukturált fehér, bézs, szürke, fekete, törtfehér, bézs arany, ezüstszürke, szürkésbarna, halványzöld, krémszínű, kék csillogós egyszínű tapéták. A 3d szálcsiszolt nemes fényű acélkék, szürke-acélszürke, acélkék bézs arany,  örvénylő bézs arany, szürke antracit, bézs arany, világoskék ezüst fehér hullám mintás csillogó hatású tapéták. Stilizált zöld fehér, krém bézs arany,  tüzkiz zöld szürke lila, fehér szürkéslila csillogó hatású Vlies alapú vinyl felületű tapéták szuper áron rendelhetőek!