Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Spotlight tapéta

Vásárláshoz használja fel az Erismann kuponkódot, amely 500Ft kedvezményt biztosít. Akciós termékekre és a készletes tapétákra, bordűrökre nem érvényes!

Spotlight katalógusunkban barokk, csíkos, leveles, 3d hatású minőségi tapéták találhatóak. A fényhatás egyesül az időtlen és elegáns színvilággal és minden helyiséget új beállításba helyez. A harmonikus színpaletta a lágy temperált természetes tónusoktól az elefántcsont, ecru, gyöngyház, grafit, éjsötét és smaragdzöldig terjed. Minden mintában megtalálhatóak az arany, ezüst, bronz fémes hatások, amelyek kiemelik ennek a katalógusnak az exkluzív jellegét. Mindegyik tapéta 10m hosszú 53 cm széles vlies vinyl felületű. Jól mosható, jó színtartó, lángálló, szárazon maradék nélkül eltávolítható tapéta. Gyártó: Erismann Szállítási idő 5-7 munkanap. Katalógusos tapétáknál a készlet folyamatosan változik! A katalógus az üzletünkben is megtekinthető.

A kollekció érvényessége: 2023/12

Rendezés:
Modern stílusú vlies tapéták találhatóak a Spotlight tapéta katalógusunkban. Minden szín megtalálható drapp, halványszürke, sötétszürke, szürke, szürkésbarna, krém, ezüst, arany színű tapéták széles választékban. Klasszikus Barokk mintás, elegáns csíkos, natur stilizált leveles, retro grafikus, geometriai mintás, natur grafikus vonalmintás tapéták szuper áron!