Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Carat tapéta

Vásárláshoz használja fel az Erismann kuponkódot, amely 500Ft kedvezményt biztosít. Akciós termékekre és a készletes tapétákra, bordűrökre nem érvényes!

Carat katalógusunkban klasszikus, geometriai stilizált háromszög mintával, egyszínű, virágos, leveles és oszlopos minőségi tapéták találhatóak. A Carat tapétái gyémántként csillognak a falon. A fémes hatás mint az arany, ezüst, bronz és a klasszikus színek: kék, ezüstszürke, fekete kiemelik a Carat exkluzív jellegét. 10m hosszú 53cm széles kiváló minőségű mindegyik tapéta. Vlies vinyl/hab felületű tapéták, csak a falat kell ragasztózni,  jól mosható, jó színtartó szárazon maradéktalanul eltávolítható tapéták. Gyártó: Erismann Szállítási idő 5-7 munkanap. Katalógusos tapétáknál a készlet folyamatosan változik!

A kollekció érvényessége: 2023/12

Rendezés:

Bézs, arany, csillogó mintás tapéta

15.990 Ft 7.990 Ft
Cikkszám: 10063-14

Fekete, csillogó, egyszínű tapéta

15.990 Ft 5.990 Ft
Cikkszám: 10079-15

Ezüst egyszínű tapéta

15.990 Ft
Cikkszám: 10079-30

Carat tapéta egy kategória, amely számos lenyűgöző és stílusos tapétát kínál a vásárlók számára. Ezek a tapéták kiváló minőségűek és különböző mintákban, színekben és textúrákban érhetők el. A Carat tapéta olyan termékeket kínál, amelyekkel könnyedén dekorálhatja otthona bármely szobáját.

A Carat tapéta könnyen felhelyezhető és tartós is. A természetes alapanyagokból készülő tapéták kényelmesen alkalmazkodnak a falakhoz, és tartósabbak, mint a hagyományos tapéták. Az anyagok kiváló minőségűek, és ellenállnak az elszíneződésnek és a kopásnak, ami hosszú élettartamot biztosít.

Ezen felül, a Carat tapéták könnyen karbantarthatóak. Tisztításuk egyszerű, mivel a tapétákon nem tapad meg a por és a szennyeződés. Egy könnyű tisztítási eljárás vagy nedves törlőkendő használata frissen és tisztán fogja tartani a falakat.

Összességében a Carat tapéta kategória kiváló választás azoknak, akik különleges és stílusos lakást szeretnének kialakítani. A tapéták magas minősége, sokféle minta és színválaszték, valamint könnyű felhelyezhetőség és karbantartás jellemzi őket. A Carat tapéták segítségével megteremtheti álmai otthonát.