Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Evolution Tapéta

Vásárláshoz használja fel az Erismann kuponkódot, amely 500Ft kedvezményt biztosít. Akciós termékekre és a készletes tapétákra, bordűrökre nem érvényes!

Az Evolution tapéták természetes hatást keltenek a falon, finom mégis extravagáns minták földtől egészen a pasztell színekig. A finom fémhatású tapéták tökéletes hátteret biztosítanak minden helyiségben.

Rendezés:

Szürke hullámos tapéta

11.390 Ft
Cikkszám: 10317-01

Barna hullámos tapéta

11.390 Ft
Cikkszám: 10317-02

Kék hullámos tapéta

11.390 Ft
Cikkszám: 10317-18

Szürke csíkos tapéta

10.990 Ft
Cikkszám: 10322-10

Evolution csíkos tapéta

10.990 Ft
Cikkszám: 10322-14

Szürke csíkos tapéta

10.990 Ft
Cikkszám: 10322-31

A Swing tapéták hullámos kialakíításúak és vizuális benyomást keltenek egyensúlyban tartva az időtlenséget a modern visszafogottsággal. A Carrara dizájnt a márvány természetes szépsége ihlette, stílusos felületének faragott hatása ügyesen mutatja be a helyiséget. Eközben a Patch minta tapintása a puha velúrt juttatja eszünkbe. A tapéták fényes és a sötét játéka finoman gyűrött megjelenést hoznak létre, amely életre keltik a falakat. Ha úgy gondolja, hogy egyes színek túlságosan is unalmasak, akkor a Scratch stílus az Ön számára készült. A tapéták szabálytalan karcolással élesítenek ki minden helyiséget. A Fall stílusú leveles tapéták finom ceruzaszerű vonalakkal csak második ránézésre vonzzák a tekintetet. A kollekciót a kifinomult egyszínű strukturált dizájn teszi teljessé és felruházza a szobáit a természetesség és az elegancia tökéletes egyensúlyával. A paletta a világos természetes tónusoktól a púderes pasztell árnyalatokig terjed.

Az Evolution Tapéta kategória a webáruházban az evolúció és természet témájával foglalkozó gyönyörű és egyedi tapéták széles választékát kínálja. Ezek a tapéták különleges képekkel és mintákkal rendelkeznek, amelyek az élővilág sokszínűségét és szépségét tükrözik. 
Az Evolution Tapéta kategória mindazoknak szól, akik egyedi és dekoratív megoldást szeretnének otthonuk vagy irodájuk díszítésére, valamint szeretnének egy kis természetközelséget is magukkal vinni a mindennapjaikba. 
A tapéták magas minőségű anyagokból készülnek, könnyen felhelyezhetőek és tartósak. Használhatóak akár a nappaliban, hálószobában, gyerekszobában vagy akár a munkahelyen is, hogy egy kis természetközelséget és nyugalmat sugározzanak a környezetbe.