Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Flora tapéta

Flora válogatáskatalógusunk walls we love tapétái a bájos levélmotívum a greige, gyöngyház és sötét bogyós színek harmonikus színkeverésével tűnik ki, elegáns ezüsttel kombinálva. A friss menta-bambusz keverék motívuma különösen kifejező. A leveleken lévő részleges fényes hatások csodálatos simítást adnak. A falakat a színben összehangolt csíkos minták keltik életre, amelyek az alkalmai egyenetlen ecsetvonásokra emlékeztetnek. A kollekciót két egyszínű tapéta teszi teljessé hat üdítő színkombinációban.
 A luna katalógus tapétái grafikus minták amelyek nélkülözik az élénk színeket. A színkombinációk az időjárás viszontagságos, de ugyanakkor tartós benyomását keltik. Az összes dizájnt legyen az kockás, retró vagy hullámos, teljesen új megvilágításban értelmezték, matt és fényes hatásokkal vagy gyengéd csillámokkal, amelyek izgalmas vizuális hatásokat varázsolnak a falra. Letisztult vonalaik és struktúráik városi hangulatú környezetet teremtenek. A kollekció virágos témái elragadóan tiszta, friss színeket tartalmaznak, amelyek hűvös hangulatot árasztanak. Az egymáshoz illő egyszerű, strukturált dizájnok különféle természetes színekben teszik teljessé ennek a bájos kollekciónak a megjelenését. A krém és a bézs árnyalatok mellett a szürke, a szürkés és a barna elegáns választéka is megtalálható. A farmerkék és a vörös kiegészíti ezt a gyengéd színpalettát, hangulatos kifinomultságot kölcsönözve a falaknak.

Mindegyik tapéta 10m hosszú 53 cm széles, jól mosható, színtartó, szárazon maradék nélkül eltávolítható, vinyl/hab felületű tapéta. Flora katalógusunkban egyszínű, csíkos, hagyományos nagy virágos, leveles, tégla, szövött, márvány mintás tapéták találhatóak. Gyártó: Erismann A tapéták szállítási ideje 5-7 munkanap, a katalógusos tapétáknál a készlet folyamatosan változik! A katalógus az üzletben is megtekinthető.

A kollekció érvényessége: 2023/12