Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

My Kingdom tapéta

Minden tapéta 10m hosszú és 53 cm széles jó minőségű, vlies hátoldalú, nagyon sima felületű gyerek tapéta. Jól mosható, színtartó, szárazon maradék nélkül eltávolítható tapéták. Feliratos, pöttyös, felhők, aranyos állatok,  színes városok, erdők és virágok, továbbá csíkos tapéta minták találhatóak ebben az exkluzív Marburg katalógusban. Minden tapétához van egyszínű kék, zöld, rózsaszín, narancs, szürke minta is, érdemes párosítani a mintásat az egyszínűvel, hogy még szebbek legyenek a szoba falai. Gyártó: Marburg Szállítási idő 5 munkanap.

A kollekció érvényessége: 2024/12

Rendezés:

A My Kingdom tapéta kategória egy nagyszerű választás mindazok számára, akik szeretnék otthonukat egyedivé és stílusossá varázsolni. A kategória különleges tapétákkal és rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén átalakíthatók a falak, és létrehozható egy olyan atmoszféra, amely teljesen egyedi és személyre szabott.

A kategória nagy hangsúlyt fektet a részletekre és az apró részletekkel való játékra. Az egyedi minták, textúrák és színek kombinációja egyedülálló és lenyűgöző hatást eredményez, amely a szoba központi eleme lesz. A My Kingdom tapéták kiemelkedő esztétikai értékkel rendelkeznek, és garantáltan felkeltenek mindenki figyelmét.

A My Kingdom tapéták könnyen felhelyezhetők és könnyen eltávolíthatók, ami azt jelenti, hogy könnyedén lehet változtatni a belső tér kinézetén és új atmoszférát teremteni anélkül, hogy költséges és időigényes felújításra lenne szükség.

Válaszd a My Kingdom tapéta kategóriát, ha szeretnéd a lakásod elsöprően gyönyörűvé varázsolni, és megadni neki a saját stílusod és személyiséged lenyomatát.