Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözöljük honlapunkon!

Üzletünk a Tapétacentrum már több mint két évtizede áll a tapétázás élvonalában és szakértelmünk, kedvező áraink valamint óriási választékunk miatt meghatározó szerepet töltünk be az észak-keleti régió tapétaellátásában. Mivel Magyarország legnagyobb beszállítója lát el minket, ezért készleten több száz, és katalógusból több ezer rendelhető tapétával tudjuk kiszolgálni a vásárlóinkat. A katalógusos tapéták nagy része 5-7 munkanapon belül, szállítási költség nélkül érkezik meg az üzletünkbe amennyiben a személyes átvételt választja. Utánvétel esetén 5-7 munkanapon belül tudjuk küldeni ha külföldről érkezik 2-3 hét is lehet a szállítási idő, ilyen esetben előre egyeztetünk a vásárlóval.
    Mivel fontos számunkra az elégedettség ezért szívesen segítünk mind a tapétamennyiség kiszámolásában és az odaillő megfelelő tapéta kiválasztásában, ami nem egyszerű hiszen a neves tervezők által készített katalógusaink mindegyike látványos, lehet az éppen modern vagy klasszikus minden korosztály megtalálja az igazit. A legújabb trendeket hozó 3D hatású tapéták is kaphatók nálunk!
    A tapéta mellett posztereket, öntapadós fóliákat, bordűröket, álmennyezeteket, léceket, rozettákat, hőszigetelő tapétát, falmatricákat, parafát és ragasztókat is kínálunk!

Jöjjön be nézzen körül, tegye egyedivé és stílusossá otthonát kedvező áron!
A tapéta segít ebben!