Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Selyem tapéta

Ebben a blog bejegyzésben bemutatjuk a selyem tapéták tulajdonságait. Megválaszoljuk azt is, milyen selyem tapétával érdemes díszíteni otthonát.

A selyem tapéták soha nem mennek ki a divatból. A selyem tapétákat egykor a nagyon gazdagok számára tartották fenn; ma már selyem tapéták széles választékát kínáljuk, minden elképzelhető színben. A luxus szövet tapéták továbbra is népszerűek szépségük és sokoldalúságuk, valamint tapintási érzetük miatt. A selyem tapéták stílust, fényt és hangulatot kölcsönöznek minden térnek, és elég sokoldalúak minden otthonban vagy irodában.

Kollekciónk vinilbevonatú és tömör vinil tapétákat tartalmaz fényes felülettel. A vinil segítségével ezek a tapéták könnyen tisztíthatók, mivel víz- és szennyeződésállóak, így bármilyen helyiségben használhatók. A tömör vinil tapéták könnyen súrolhatók. Ezek a stílusos tapéták visszaverik és megtörik a fényt, így a vinil felületű tapéták látványosak és könnyen karbantarthatók.

Az eredeti nyersselyem tapéták finom textúrákat és gazdag, élénk színeket kínálnak az élénk elsődlegestől a mély földtónusokig, a feketétől a rózsaszínen át a pasztellliláig. A selymekkel könnyű dolgozni, és páratlan stílust, színt és tapintást kínálnak. A legjobb tervezők azt állítják, hogy semmi sem elegánsabb és tapinthatóbb, mint a selyemmel bevont falak. Imádni fogja a selyem és szatén tapéták páratlan eleganciáját.

     Hornyák László

http://tapetaaruhaz.com